Sivut

16. lokakuuta 2012

Le Vanessas anatomie~

Joo tyhmä otsikko ja niin ees päin.

Merlin uusi nimi on blogiäänestyksen tuloksen mukaisesti Vanessa Ellen Amalia Fineux! Nyt siis voin vihdoin alkaa tekemään Vanessalle omaa profiilisivua.

Sitten postauksen varsinaiseen aiheeseen, eli avasin Vanessan pään vähän aikaa sitten ja laiton sille uudet chipit ja vaihdon obitsun. Vanessalla on nyt 27 cm SBH white S -obitsu ja Coolcatin musta-vihreät chipit. Vaihdoin chipit varmaan seitsemän kertaa ennenkuin pystyin tekemään päätöksen neljien chippien väliltä. Stock-chippien vaihto oli todella hankalaa ja tarvitsin siihen hieman isän apua... :D.

Kuvia otin harvinaisen vähän avausprosessista, mutta tässä ne vähät kelvolliset:

 
 

Ensimmäisiä kuvia uudella obitsulla~

Chippien väri näkyy tässä hyvin.

Sotku "kustomoinnin" jälkeen.

Vanessa: Tässä kaikki tällä kertaa toivottavasti viihdyit <3!

5 kommenttia:

 1. Hihii! vanessa on niin ihana ja kaunis nimi C: Vaihdoimme eilen Emilylle uudet chipsit. Tosin oli hankalaa saade stock chipsit pois, mutta lopulta keksimme, että voisimme laittaa silmämekanismin kuumaan veteen. Se oli kyllä hyvä keksintö. Kannattaa kokeilla. Silloin ne lähti vaan, kun pikkuisen työns owo

  Em-favoritecolor.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Vanessa on kyllä kaunis nimi~ Ja kiitos tuostaa chipsienvaihto-ohjeesta, täytyykin kokeilla sitä seuraavalla kerralla, kun vaihdan stock-chipsejä.

   OwO Ja blogisi on ihana, liityin lukijaksi~

   Poista
 2. Oiii~ vanessavaaveli on niin söpö~ jaja obitsu on erittäin jännän näkönen takaapäin~ hehee *akward moment* O u O mutmut toi vika kuva on niin sulonen kuva vanessasta~


  http://muffintown.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista